Menu

Koude voorgerechten

  • Burrata en zijn salade nest

    € 16
  • Grijze garnalensalade

    € 26
  • Cesarsalade

    € 16
  • Gourmet Crazy Salad

    € 26
  • Rundvlees Carpaccio Roquettes Parmezaanse kaas

    € 16
  • Extra zacht zalm roken Schotland

    € 18,5
  • Foie gras en jam

    € 26,5

Warme voorgerechten

  • Garille gambas knoflookboter

    € 24,5
  • Mini Bouillabaisse Rouilles en Croutons

    € 18
  • Kaasbrokken

    € 14
  • Grijze garnalen kroketten

    € 17
  • Knoflook Scampis

    € 16,5
  • St Tropez -stijl Gratin Mosselen

    € 20
  • Honing geitssalade

    € 18

Belgische specialiteiten

  • Vlaamse carbonade gourmet recept

    € 22,95
  • Kriek Konijn

    € 22,95
  • Poularde Vol au vent

    € 21,95
  • Meatballs tomatensaus

    € 21,95
  • Oud -fashioned kalfs rognon

    € 22,95
  • Kippenwaterzooi

    € 21,95
  • Voorbereid Amerikaans

    € 21,95
  • Gegratineerd witloof

    € 18

Vlees

  • Pangebakken rundvleesfilet (+-220g)

    € 33
  • Pan gefrituurd rib steak (+-300 g)

    € 28,5
  • Gekarameliseerde lamsmuis van de chef

    € 27
  • worstjes met zijn stoemp

    € 18
  • Hamburger met oude chimay

    € 18
  • Vegetarische hamburger

    € 16

Vis

  • Acacia honingzalm (van mijn vader)

    € 27,5
  • Sole Belle Meunière

    € 0
  • Daurade van de Middellandse Zee

    € 28
  • Gastronomische mosselen met zijn friet

    € 26,5
  • Dagvissen volgens aankomst

    € 0
  • Bouillabaisse gourmet

    € 28
  • Mosselen

    € 24
  • Spaghettis zeevruchten

    € 24
  • Zalmtagliatelle

    € 18,5

Kindermenu's

  • Hamburgerfrites

    € 10
  • Spaghetti bolognese

    € 10